Wednesday, January 13, 2010

Goodbye My Friends...

Khas untuk Kawan-kawanku di PPKI SK Taman Bunga Raya 1...

JOM NYANYI NGAN TANGAN...

Dah ngajar murid2 masalah pendengaran kena la aku study lebih sikit. Sape yang nak join skali boleh la ikut aku...seronok...tapi penat sket la..Dah namanya cikgu,kena la upgrade ilmu yang sedia ada. Dah lama aku teringin nak belajar bahasa isyarat Baru sekarang berpeluang...mengajar sambil belajar la..

video

video

Tuesday, January 12, 2010

Perempuan begini..Lelaki kata begitu..






Ha ha..dah lama xbuat n3..ni juz nk share ape yg dibaca kat satu koner..
betul ke ni...
Lelaki2 sila komen ye..
Kitorg perempuan nak tau jugak kebenarannya..

Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman...
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...

Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!

Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati...
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject...

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato' mana bela ni...
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: wah...caringnyer...
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu...

Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever...
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la...

Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu...
Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu...

Kalau perempuan cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!malas aku nak layan!!

Kalau perempuan cantik hantar email hari2
Lelaki akan kata: sukenyer...!!
Kalau perempuan tak cantik hantar2 email
Lelaki akan kata: asyik2 email dia...boring!

betul ke sume lelaki cam2? kalau sy xdpt blik commnt ni..sy agk lelaki mmg dilahirkan begitu...!!!!! bagitau pd lelaki n perempn biar kite sme2 sdr..!!!

Indahnya alam ini...